Om Blueskartellet

Hen over året arrangerer Blueskartellet en række koncerter med internationale og danske topnavne først og fremmest på Kulisselageret.

Endvidere gennemføres en række jam- aftner for bluesmusikerer og gæster. Jam-værten på disse arrangementer er oftest en kendt dansk blues-musiker.
I sommer-halvåret arrangere Blueskartellet også række udendørs koncerter i Apoterkgården med fortrinsvis lokale blues bands.

Blues Alive Festival i Horsens

Blueskartellet har siden 2006 arrangeret en årlig Bluesfestival i Horsens – med stor succes.
Der præsenteres adskillige internationale topnavne, nogle af de bedste danske blues-musikere, samt lokale bands … semiprofessionelle og amatører.

Bluesfestivalen afvikles ultimo september.

Her bliver årets Ærespris også uddelt, som en påskønnelse til en person, der har ydet et ekstra ordinært arbejde i bluesmiljøet. Æresprisen er en smuk bronze-statuette udført af billedkunstneren Filip Møller.

Det er Bestyrelsen for Blueskartellet samt en stor gruppe engagerede frivillige, der står bag musikfestivallen i Horsens, som trækker besøgende fra store dele af landet.

Blueskartellets Ærespris 2018 går til Jesper Bjarnesen

Blueskartellet i Horsens uddelte under årets bluesfestival sin årlige ærespris.

Prisen, der består af en skulptur udført af billedhugger Filip Møller, gik i år til musikeren Jesper Bjarnesen, der samtidig var Blues Alive Festivalens konferencier. Stor var hans befippelse, da han efter at have afleveret konvolutten til Blueskartellets formand, Carsten Mellson, blev kaldt ud på scenen igen for en hyldest og en skulptur, begået af stenhugger Filip Møller. Jesper havde ikke forberedt en tale, men han nåede at takke for det bluesfrø, musikskolelærer Hans Theessink havde sået i ham engang i begyndelsen af 70’erne. Et frø, der siden har vokset sig stærkt gennem Jesper Bjarnesens utrættelige indsats på den lokale bluesscene.

Prisen er sponsoreret og udført af billedhugger Filip Møller.

WordPress Lightbox

Tilmeld nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag information om kommende arrangementer ved Blueskartellet

Mange tak for din tilmeldning - tjek venligst din mail.