watch replica online at acceptable prices. unquestionably the geneva trace ended up agreeable while best fakerolex review. sellswatches.com with automatic mechanical movements have an amazing water-resistant function to 3000m deep. 1:1 copy the real original fake-watches. high quality https://www.richardmille.to deals with lots of prospects.

Om Blueskartellet

Hen over året arrangerer Blueskartellet en række koncerter med internationale og danske topnavne først og fremmest på Kulisselageret.

Endvidere gennemføres en række jam- aftner for bluesmusikerer og gæster. Jam-værten på disse arrangementer er oftest en kendt dansk blues-musiker.
I sommer-halvåret arrangere Blueskartellet også række udendørs koncerter i Apoterkgården med fortrinsvis lokale blues bands.

Blues Alive Festival i Horsens

Blueskartellet har siden 2006 arrangeret en årlig Bluesfestival i Horsens – med stor succes.
Der præsenteres adskillige internationale topnavne, nogle af de bedste danske blues-musikere, samt lokale bands … semiprofessionelle og amatører.

Bluesfestivalen afvikles ultimo september.

Her bliver årets Ærespris også uddelt, som en påskønnelse til en person, der har ydet et ekstra ordinært arbejde i bluesmiljøet. Æresprisen er en smuk bronze-statuette udført af billedkunstneren Filip Møller.

Det er Bestyrelsen for Blueskartellet samt en stor gruppe engagerede frivillige, der står bag musikfestivallen i Horsens, som trækker besøgende fra store dele af landet.

Blueskartellets Ærespris 2019 går til Big O & The Blue Quarters

Hvert år i forbindelse med festivalen har vi uddelt Blueskartellets ærespris.

Prisen består af en smuk skulptur formgivet af Filip Møller, og udtrykker bluesmusikken som moder af al rytmisk musik – fra jazz til rock.

Æresprisen gives til en flere som har sat et ekstraordinært aftryk i det danske bluesmiljø. Prisen i år går til nogen, som er vokset op i det horsensianske bluesmiljø og har spillet utallige jobs i det ganske land med stor succes.

En ny generation har taget bluesen til sig og givet den fornyet energi.

Det er derfor med ekstraordinær stor glæde, at Blueskartellets ærespris
i år går til:

Big O & The Blue Quarters

WordPress Lightbox

Tilmeld nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag information om kommende arrangementer ved Blueskartellet

Mange tak for din tilmeldning - tjek venligst din mail.