Sahra da Silva m/band

Sahra da Silva m/band

En alsidig Bluesdiva

Et sted i midten af soul, blues og jazz står Sahra da Silva klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme der vokser sig større og flottere for hver dag.” Københavnske Sahra da Silva, har i mere end 10 år været en etableret del af den danske bluesscene.

I sommeren 2020 udgav hun albummet “#blueswoman”, der fik store rosende ord med på vejen af bl.a. Bluesnews.dk

Udover over at skrive og synge sin egen musik, omfavner hun glædeligt jazz og bluesens tradition for improvisation, både musikalsk og i form af blandede konstellationer og arbejder med et varieret udvalg af musikere og projekter. Af sideprojekter kan nævnes: Havfruerne, The Cornbread Project, Simon Spang-Hanssens Café Central, Alain Apaloo’s Api Pipo, GiRLS CLUB og The Funky Fellas.

Sahra har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone med flere. Sahra har i den grad fået skabt sig et navn der klinger godt med på blues og soul. Hun har udgivet en EP og et album med sit tidligere originale projekt, “Sahra da Silva & the Jagged Soul” og i 2010 optrådte de sammen i TV programmet “Talent 2010” på DR1.

Denne aften gæster hun Horsens med sit bluesband og vil spille numre fra hendes seneste album samt andre blues klassikere.

Band:
Sahra da Silva – vokal
Alain Apaloo – guitar
Lars Emil Riis Madsen – klaver
Laust Krudtmejer – bas
Marco Diallo – trommer

Koncerten begynder kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00

 

Date

11 dec 2020

Time

Døre åbnes klokken 19:00
20:00 - 22:00

Pris

Forsalg: 140 / i døren: 160 - Medlemmer får 20,- i rabat

Lokation

KulisseLageret
Teatertorvet 1, 8700 Horsens

Bliv medlem af Blueskartellet og støt op om Bluesmusikken

Bliv medlem

WordPress Lightbox