Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mike Andersen Band

17/12/2022 – kl. 20:00

Mike Andersen Band var før en vis pandemi ét af Danmarks travleste live-navne. Med den intense ildkraft som bandet lægger ud med på scenen, er der ingen nervøsitet for, at flammerne er ved at dø ud efter en snes år i business.

Her er iørefaldende melodier, et sindssygt tjekket lydbillede, hvor alle instrumenter står knivskarpt, yderst kompetente musikere med personlighed og egen stil – og ikke mindst en evne til at få publikum til at leve med og være glade! – en præstation med en musikstil, som vel er over dobbelt så gammel som Mike Andersen selv. Vi taler om den fedeste blues som i The States, leveret af Mike Andersen fra Rødekro i Sønderjylland. Ikke just moderne, men leveret med personlighed og twist af rock, soul og tilbagelænet ro.

Bandets sammenspil er tillige ren nydelse. For eksempel i chase-forløbene mellem keyboards og to guitarer og de tunge beats solidt leveret af trommeslager Jens Kristian Dam, der doserede slagene nøje afmålte, så vi hverken fik for meget eller for lidt. Johannes Nørrelykke som guitarist nummer to i bandet spillede en afgørende rolle for at give luft og vinger til bandets samlede præstation sammen med Mike Andersens flotte stemme.

Bandet opgiver ALDRIG publikumsforkælelsen med lækker, bluessoulet stemning med Kristian Kolds eminente pumpebas og Kristian Foghs virtuose keyboard og orgelspil.

Køb billet her

Lineup:

Jens Kristian Dam – Drums

Kristian Kold – Bass

Kristian Fogh – Keys / Vocals

Johannes Nørrelykke – Guitar / Vocals

Mike Andersen – Vocals / Guitar

Detaljer

Dato:
17/12/2022
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr. 230

Platform K

Madevej 2
Horsens, 8700 Danmark
Se Sted hjemmeside