Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juleblues på Kulisselageret

26/12/2022 – kl. 20:00

Blues til tiden med Bøje & Ewald

Modne mænd spiller original Blues på dansk.

Kendetegnet for showet er originalitet, dynamik, humor og et telepatisk samspil.
Bøje & Ewald har spillet sammen i over 25 år i bl.a. Rock Nalles Band, Evil Sons of the Blues og Blues Brothers Souvenir Show. Tilsammen har de over 85 års erfaring på den danske bluesscene…

Bruce Iglauer, direktør for Alligator Records, Chicago skrev om Bøje & Ewalds samspil:

“Very tasteful guitar and harmonica….Specially the harmonicaplayer seems to be very good..”

Jakob Wandam fra bluesnews.dk skriver i en anmeldelse af Bøje & Ewald:

“Duoens store instrumentalist måtte dog siges at være Poul Ewald, som er en eminent mundharpespiller…..Han spillede med et temmeligt bemærkelsesværdigt organisk flow, som gjorde, at hans frembringelser aldrig virkede forcerede eller overgjorte. Det er en kunst!”

Blues til Tiden med Bøje & Ewald sender 12 friske originale sange ud på alle digitale platforme den 2.9, herunder en hommage til den store fynske rock, soul og bluessanger Rock Nalle. Nalle himself er gæstesolist på sangen.

Line up:
Søren Bøje: Guitar & Vokal
Poul Ewald: Mundharpe & Vokal
Rasmus Boye-Nielsen: Bas
Michael Friis: Trommer


Køb billet her

The Manic Blues

The Manic Blues er en konstellation af musikalske venskaber, der strækker sig over mere end 35 år. Sanger Henrik B. Bruhn, guitarist Martin Skaastrup og bassist Jais Kurecko Eriksen havde tilbage i 0’erne et band sammen. Trommeslager Lars Møllenberg og Jais har spillet sammen on/off siden de tidlige teenageår.

Bandet spiller udelukkende originalt materiale og forsøger at skabe deres egen stil og lyd i blues/blues rock universet. Samtidig hylder de den traditionelle blues med stramme tolv takters shuffles og følte soul/blues ballader inspireret af utallige amerikanske blueslegender.

The Manic Blues er mest af alt fire modne musikere fra Midtjylland, som på exceptionel vis leverer sange skrevet med inspiration fra livets bagage på godt og ondt. Man mærker, der er noget på spil, og de giver alt, hvad de har, når musikken spiller.

The Manic Blues har på kryds og tværs af hinanden en langstrakt erfaring på både livescenen og i studiet, ligesom orkestrets medlemmer har adskillige udgivelser bag sig i andre konstellationer. Tilsammen kan bandet skrive talrige koncerter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Østrig, Schweiz og USA på cv’et.

Line up:
Henrik “High” Bruhn: Vokal, guitar
Lars “Loco” Møllenberg: Trommer
Martin “BIG” Skaastrup: Guitar
Jais “Drop hand” Eriksen: Bas, vokal
Special guest – Rasmus Stenholm: Hammond orgel

Køb billet her

Detaljer

Dato:
26/12/2022
Tidspunkt:
20:00
Pris:
Kr.140
Hjemmeside:
https://platformk.dk/events/juleblues/

Kulisselageret