Blues Alive Festival 2020

31. oktober 2020
kl. 15.00 – 00.30

Igen i år:  billetpris kun kr. 350,-, med mulighed for i 2 måneder at
købe en billig Early Bird Billet – Mere om det, og mere om programmet
kommer meget snart …. indtil da, lader vi sidste års program stå.

Store Scene 21.45

KING KING (UK)

Skotske King King er et af de mest velspillende bluesrockbands i Europa lige nu. Det er bluesRock med stort R, men bluesfans vil også bøje sig i støvet for den blå tone i de iørefaldende, sejt swingende og funky melodier. Det er musik, det er svært at stå stille til. 

Det fjerde studiealbum, “Exile & Grace” kom på gaden i efteråret ’17. Chris Sheldon, der tidligere har arbejdet med både Foo Fighters og Therapy?, har mixet det. King King kommer fra Glasgow og består af Alan Nimmo (vokal/guitar), Zander Greenshields (bas), Wayne Proctor (trommer) og Jonny Dyke (tangenter).

 

 

 

 

Crossfire
(UK)

CAFE SCENE 13.30

Dannet af den unge guitarist Marcus Praestgaard, der har danske aner. Crossfire blev nomineret som “UK Young Blues Artist of the year” i 2018, og Marcus er blevet betegnet som “en gammel bluessjæl i en ung krop”.
Bag Marcus er et hold rutinerede folk: På trommer Graham Walker, på bas Eddie Masters og den vokale forgrund er Alice Armstrong.

Samantha Smith
m. band (UK)

CAFE SCENE 15.00

Hun er kendt for sin kraftfulde stemme og sit udadvendte sceneshow. Samantha har sunget gospel, blues, soul og jazz siden barnsben, og hendes unikke, smukke og varme stemme har taget hende verden rundt som backingsangerinde for navne som Depeche Mode og Jamiroquai. Bandet bag Samantha er: Kasper “Lefty” Vegeberg – Guitar, Carsten Mellson – Guitar, Jakob Kirkegard Kortbæk – Bas, Asmus Jensen – Trommer, Troels Jensen: Keyboard.

Big O & The Blue Quarters (DK)

STORE SCENE 16.30

Big O & the Blue Quarters har efterhånden slået sit navn solidt fast på den danske bluesscene, som et band der er i konstant udvikling, og har allerede spillet et hav af koncerter på spillesteder, festivaler og til private arrangementer i hele landet. Bandet består af Oscar Martin Eriksen (vokal/mundharmonika), Frederik Tygesen (guitar/vokal), Søren Schack (guitar/vokal), Mathias Rindom (trommer/vokal) og Jais Kurecko Eriksen (bas/vokal).

Blues Caravan
(FIN-US-SRB)

STORE SCENE 18.30

Blues Caravan er Ruf Records’ faste koncept med tre af pladeselskabets
kunstnere, der sendes på fælles turné rundt i Europa og USA. På festivalen er det tre unge kvinder, der udgør Blues Caravan: Finske Ina Forsman,
amerikanske Ally Venable og serbiske Katarina Pejak. De tre kvinder er alle
i alderen 18-29, og beviser, at bluesmusik ikke kun er noget for trætte,
gamle mænd.

Cornbread Project
(DK)

CAFE SCENE 20.15

The Cornbread Project” har skabt en ny og frisk tilgang til den traditionelle blues med deres album “Catawapus”. De tager tidens produktions teknikker – samples, loops, beats som kendt fra R&B, hip-hop, reggae og Dance-hall og blander det med traditional blues og roots. Bag “The Cornbread Project” er de to velkendte musikere/producere Laust Krudtmejer og Peter Nande. Denne aften er “The Cornbread Project” et seks mands band med bl.a. Sahra da Silva og Richard Farrell på vokal, samt super guitaristen Nicklas Kure og trommeslager Marco Diallo.

Jesper Bjarnesen
(DK)

CAFE SCENE 23.30

Jesper Bjarnesen begejstrede på sidste års festival som konferencier og hyggemusiker i foyeren.
I år får han lov til at lukke festivalen med en optræden på caféscenen. Han har en del erfaring at trække på, for han har beskæftiget sig professionelt med musik i mere end 35 år. Den blå tone har været gennemgående, uanset om han har været forsanger i Shot Gone, sunget med Klüvers Big Band eller har påtaget sig opgaven som musikalsk, solistisk arbejdsmand.

Buffet & Blues

Husk at bestille håndværkerforeningens lækre buffet

  • be buffet’en Glaseret skinke i brun farin og sennep.
  • Kalvebryst med stuvede spidskål og revet peberrod.
  • Pastasalat med rød peber & hjemmelavet pesto.
  • Ristede kartofler med timian.
  • Bagte rodfrugter med honning & urter.
  • Peberrodssauce og hjemmebagt brød med smør.(Der kan forekomme ændringer i menuen).

Buffet’en koster kun kr. 130,- og skal bestilles og betales samme sted hvor du køber dine festivalbilletter. Når du har bestilt billetter og puttet dem i indkøbskurven, kommer madbestillingssiden frem.

Du kan også købe buffet’en ved at klikke på denne knap:

SPONSORER

Rød Stue på 1. sal – udstillere

Igen i år er der forskellige tiltag i Rød Stue. Salen finder du, når du går op ad trappen og på 1. Repos går ind ad døren til højre. Her finder du 2 af sidste års udstillere; Hattemanden og Helse-Stedet.net
Nye i stuen i år er bryggeri og destilleri Trolden fra Kolding.

Hattemanden kommer desværre ikke i år, så standen overtages af lokale Cat Music –  Byens nyeste Vinylbutik. Indehaver Per Christensen medbringer bl.a. ca. 200 blues LP’er, en stribe udvalgte CD’er og nogle guitarer. Alt er til salg, så der bliver mulighed for at gøre en god handel.

Trolden er et lokalt mikrobryggeri og destilleri. Her foregår tingene stadig på gammeldags maner. Der sættes en ære i at producere det bedst mulige på øllets betingelser. Trolden laver ufiltrerede specialøl eftergærdet på flaske, Single Malt Whisky, Den Klodsede Bjørn Vodka, Rom og Copperpot Gin. Vi ser frem til at få besøg af trolden.

– stiller med følgende hold:

Kirsten med Rochester ingefær juice
Kirsten Skov med smykker
Arne med Asea redox Signalmolekyle
Lotte med sten og krystaller
Karen med clairvoyante tegninger
Birte med håndlæsning

Praktisk information

Tid og sted
Festivalen foregår i Håndværkerforeningen,
Allegade 16A, 8700 Horsens.
Festivalen starter kl. 13.30 og slutter ca. kl. 00.30

Store Scene
I den store sal er der masser af plads til alle, samt mulighed for at sidde.

Café-scenen
Vi gør opmærksom på, at der i Café-scenen ikke er plads til mere end ca. 150 personer. Så når der er musik på café-scenen gælder princippet “først til mølle”. Alternativt kan man også vælge at gå en tur i baren og få tanket op, få lidt at spise, tage et hvil i Chesterfield-sofaerne på 1. Sal eller besøge udstillerne i “Rød Stue”.

Pris
Blues Alive Festival billet: kr. 350,- pr. person
Håndværkerforenigens Buffet. kr. 130,- pr. Person

Toiletter
Der findes toiletter i kælderen, samt på første sal.

Adgangsforhold
Der er elevator til de forskellige etager, til brug for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Plakater fra tidligere år

WordPress Lightbox

Tilmeld nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag information om kommende arrangementer ved Blueskartellet

Mange tak for din tilmeldning - tjek venligst din mail.