Blues Alive Festival AFLYST

31. oktober 2020
kl. 15.00 – 00.30

Billetpris kun kr. 350,- 

Corona: Festivalen er aflyst, og billetkøbere får det fulde beløb retur.

THORBJØRN RISAGER &THE BLACK TORNADO

Nyt album på Ruf Records 31. jan 2020: COME ON IN.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado blæser bekymringerne bort. Intensiteten er intakt, men der gives også plads til nye strejf af melankoli. Gennem mere end 1.000 koncerter i 21 forskellige lande har det hårdt swingende ensemble etableret sig som et af de flittigste navne på den danske og europæiske livescene. De trækker en stribe priser og flotte anmeldelser i deres kølvand.Nu er der også nye sange fra det hårdtarbejdende orkester, der sætter en dyd i at spille smilet frem hos publikum. For det er det, bluesen kan: Groove alle livets problemer væk. Det ved frontmanden bedre end de fleste. Og på det nye album – med den inviterende titel ’Come On In’ – går han i clinch med alt fra egen alder til den politiske virkelighed.

 

 

 

 

SHAWN PITTMAN & BAND (US/D)

Shawn Pittman har trådt de musikalske barnesko på bluesscenerne i Dallas, Austin og Tulsa. På festivalen spiller han med tyske The Özdemirs som backing. 

BB & THE BLUES SHACKS (D)

Flere oplysninger følger. 

CHRIS GREY & THE BLUESPAND (DK)

Man kan snart ikke nævne navnet Chris Grey & The BlueSpand uden straks at tænke på en funky smag i hans mors marmelade, men det er heller ikke mærkeligt, da hittet Mammas Mammalaid er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og over 100.000 gange på YouTube!

De små akustiske livevideoer har ramt plet i mange menneskers hjerter. Dels på grund af deres ærlighed, og dels på grund af bandets evne til at få noget simpelt til at lyde godt og svinge som ind i h……!

Jesper Bjarnesen
(DK)

Jesper Bjarnesen begejstrede på de sidste års festivaler som konferencier og solist. I år får han atter lov til at lukke festivalen. Han har en del erfaring at trække på, for han har beskæftiget sig professionelt med musik i mere end 35 år. Den blå tone har været gennemgående, uanset om han har været forsanger i Shot Gone, sunget med Klüvers Big Band eller har påtaget sig opgaven som musikalsk, solistisk arbejdsmand.

Buffet & Blues

Husk at bestille håndværkerforeningens lækre buffet. Menuen er ikke på plads endnu – men her er sidste års buffet:

  • Glaseret skinke i brun farin og sennep.
  • Kalvebryst med stuvet spidskål og revet peberrod.
  • Pastasalat med rød peber & hjemmelavet pesto.
  • Ristede kartofler med timian.
  • Bagte rodfrugter med honning & urter.
  • Peberrodssauce og hjemmebagt brød med smør.(Der kan forekomme ændringer i menuen).

Buffet’en koster kun kr. 130,- og skal bestilles og betales samme sted hvor du køber dine festivalbilletter. Når du har bestilt billetter og puttet dem i indkøbskurven, kommer madbestillingssiden frem.

Vi opretter snart mulighed for at købe buffeten – det annonceres på Facebook, når vi er klar. Indtil videre er nedenstående knap blot til selve billetsalget.

SPONSORER

Udstillere på 1. sal

Igen i år er der et par udstillere med på festivalen, så du kan fordrive ventetiden mellem koncerterne med at kigge på hatte eller plader. Cat Music vil lave en lille butik ved indgangen til den store sal, mens Hattemanden vil være på plads i den røde sal, der har indgang fra den store sal.

Cat Music er atter med i år. Indehaver Per Christensen medbringer bl.a. ca. 200 blues LP’er, en stribe udvalgte CD’er og nogle guitarer. Alt er til salg, så der bliver mulighed for at gøre en god handel. 

Hattemanden vil atter have en stand med hatte i alle afskygninger og forskellige prislejer. Der er både jazz- og blueshatte, ligesom du også finder en lun hat til den kommende vinter. 

Praktisk information

Tid og sted
Festivalen foregår i Håndværkerforeningen,
Allegade 16A, 8700 Horsens.
Festivalen starter kl. 15.00 og slutter ca. kl. 00.30.

Vi følger alle myndighedernes restriktioner vedr. Corona. Hvis festivalen må aflyses, får alle billetterne refunderet. 

Store Scene
I den store sal er der masser af plads til alle, og god mulighed for at sidde ned.

Caféen
I caféen kan du holde en pause fra musikken og få en øl, vand eller kaffe. Det er også her, maden serveres, hvis du har tilkøbt buffet.  

Pris
Blues Alive Festival billet: kr. 350,- pr. person
Håndværkerforenigens Buffet. kr. 130,- pr. person

Toiletter
Der findes toiletter i kælderen, samt på første sal.

Adgangsforhold
Der er elevator til de forskellige etager, til brug for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Plakater fra tidligere år

WordPress Lightbox

Tilmeld nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag information om kommende arrangementer ved Blueskartellet

Mange tak for din tilmeldning - tjek venligst din mail.