Feedback

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* påkrævet felter

SPONSORER

  • Reformator I/S
  • Teater Horsens
  • SportHorsens
  • Big Tone Music Shop
  • Biledgaard Profil
  • Filips' Stenhuggeri
  • Horsnes Kommune
  • Statens Kunstråd
  • Sydbank

Ole Frimer Band - Fredag d. 22. februar

Ole Frimer er en gammel kending på den danske bluesscene.

Tilbage i 2014 udgav han det dansksprogede album ”Blålys” med bandet, der dengang talte Jesper Bylling på bas, Claus Daugaard på trommer og Palle Hjorth på tangenter - ud over Frimer selv på sang og guitar. Albummet blev vel modtaget, og endnu et studiealbum skulle være i støbeskeen, da disse linjer skrives. Siden ”Blålys” er det blevet til det meget roste livealbum ”Live at blues Baltica”.

Palle Hjorth har fået travlt med andre projekter, så tangenterne i bandet fremover håndteres af Niels Ole Thorning. Niels Ole har spillet med bl.a. Nina Hagen, Peter Belli, Johnny Madsen, Henning Stærk og Seth Walker, så det er bestemt ikke en uerfaren kraft, bandet har fået med som erstatning.

OLE FRIMER - Vokal, guitar
Sangeren og guitaristen Ole Frimer er både nationalt og internationalt prisbelønnet. Med sin unikke ”flesh to string”- teknik og otte selvkomponerede CDer bag sig, har han høstet stor international anerkendelse og erfaring. I 2001 vandt han med sit band Blue Junction, som de første danskere nogensinde, den amerikanske Real Blues-pris i kategorien ”Best Live European Blues Recording”, og i 2004 prisen for ”Best Foreign Blues Act”. I 2008 modtog han en Danish Music Award for ”Årets Danske Bluesalbum” og i 2011 Bank Nordiks Ærespris for sit mangeårige virke på de danske og udenlandske musikscener.
Ole Frimer har gennem årene udviklet sin egen spillestil og sin egen musikalske personlighed. Hoved-inspirationskilder skal findes i det sydlige USA. Især har Texas-bluesen sat sine spor, men også soul- folk- og countrykunstnere har haft indflydelse på hans musikalske udvikling.

Niels Ole Thorning (også kaldet NO) - Orgel, keys
NO er en af de skarpeste og mest erfarne keyboardspillere her til lands, med en egen let genkendelig lyd og stil. Hans CV indeholder prominente navne som Nina Hagen, Peter Belli, Johnny Madsen, Henning Stærk, Seth Walker og mange, mange flere.

JESPER BYLLING - Bas
Jesper Bylling har tidligere spillet med Allan Olsen, Johnny Madsen m.fl. Jesper er en nutidig, bredspektret og virtuos bassist I mesterklassen, med en egen tone og en ofte lyrisk tilgang.

CLAUS DAUGAARD – Trommer
Claus Daugaard. En af Danmarks absolut skarpeste og mest erfarne trommeslagere. Han har spillet sammen med Ole i 20 år.

Billetter til lørdagens koncert kan købes i forsalg fra både her på siden og på kulisselageret.dk.

Koncerten begynder klokken 22:00
Dørene åbnes klokken 21:00
Entré: 130 kroner i forsalg og 150 kroner i døren.