Feedback

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* påkrævet felter

SPONSORER

  • Reformator I/S
  • Teater Horsens
  • SportHorsens
  • Big Tone Music Shop
  • Biledgaard Profil
  • Filips' Stenhuggeri
  • Horsnes Kommune
  • Statens Kunstråd
  • Sydbank

Blues Jamboree i håndværkerforeningen - med spisning! - lørdag d. 13. april

5 store musikalske personligheder i en koncert med rørende sange og swingende blues & roots musik

Blueskartellet vil gerne følge op på festivalsuccesen og udvikle Håndværkerforeningen som byens bluesscene. Der er naturligvis festival igen i september, men inden da er der mulighed for både blues og god mad i Håndværkerforeningen.

MENUen består af Håndværkerforeningens fantastiske BUFFET: 

Helstegt Kalveculotte
Marineret skinke
Ristede kartofler vendt i smør med friske krydderurter
Perlebygsalat med soltørrede tomater
Spidskålsalat med tranebær og friske pærer
Rødvin sauce Hjemmebagt brød med økologisk dansk smør

Menuen skal bestilles på forhånd, via denne side, og prisen er KUN kr. 130,- pr. person

Og så til musikken, her præsenterer vi dette eksklusive line-up af blues folk, som efterhånden i et par år har begejstret publikum, hver gang de har optrådt sammen. De 6 musikere stuver de sig sammen på scenen for at spille varm og akustisk blues, roots og gospel. Gang på gang laver de en både forrygende og afslappet koncert, med en enestående tilgang samspillet med hinanden og publikum.

"Vi har ikke nogen fast sætliste, men til gengæld er der god plads til røverhistorier, spontane smutveje og – ikke mindst – improvisation med musikken. Vi ved aldrig helt selv, hvad der kommer til at ske, men jeg tør godt love, at det bliver sjovt, hyggeligt og med masser af mindeværdig musik". Sådan fortæller den egentlige grundlægger af Blues Jamboree, mundharpespiller, sanger, komponist Peter Nande om projektet, som har udviklet sig til en sand perle hos tilhængere af især akustisk blues herhjemme.

Der er ingen tvivl om, at Blues Jamboree har en stor stjerne hos publikum – og det med god grund: Musikerne som Peter Nande samler til Blues Jamboree er nogle af de mest respekterede personligheder idag på den danske roots scene, og besætningen varierer naturligvis fra gang til gang, fordi alle er særdeles efterspurgte i andre og især egne sammenhænge: 

Blues Jamboree har udgivet to live-cd'er – "Grab a Root an' Growl" og "Ride Train Ride". CD'erne har fået fornemme anmeldelser i den samlede musikpresse med bl.a. 5 ud af 5 stjerner af det Norske Blues Magasin "Blues News". Udgivelserne blev i fjor blev tilmed nomineret til en Danish Music Award i kategorien "Årets Danske Bluesudgivelse 2014"

Blues Jamboree er blues og roots uden filter med nogle af Skandinaviens bedste musikere inden for genren. Spontant, råt og upoleret - her lægges ingen faste planer på forhånd - der spilles og jammes uden sætliste, som man gjorde den gang bluesmusikken for alvor var ung og farlig. Forvent musikalske overraskelser, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte, når de disker op med deres roots blues'n boogie, gospel & rag.

Blues Jamboree består af

Paul Banks - har et unikt guitarspil & en skøn vokal
Richard Farrell -
Den irske forstærkning med den sprøde røst.
Peter Nande - 
er kendt som en udadvendt sanger, mundharpespiller m.m.
Olav Poulsen -
 regnes som en af Danmarks absolut bedste slideguitarister
Thyge Van Dassen -
er født entertainer og spiller en ond violin samt rapper 

Musik med spisning:
Dørene åbnes:
  Kl. 18:30
Spisning fra:  Kl. 19:00

Musik alene:
Dørene åbnes:
  Kl. 19:30

Musikken starter:  Kl. 20:00