Feedback

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* påkrævet felter

SPONSORER

  • Reformator I/S
  • Big Tone Music Shop
  • Biledgaard Profil
  • Filips' Stenhuggeri
  • Horsnes Kommune
  • Statens Kunstråd
Fredag d. 6. oktober kl. 21:00
Årets helt store bluesoplevelse Sugaray Rayford (US) Support Chris Grey

Sugaray Rayford Band & Horns

Mr. Soul-Blues Dynamite Den 48-årige Caron Sugaray Rayford er ”the real deal”. En stor amerikansk

mand med en stor blues og soul stemme og masser af personlighed. Ikke mange sangere kan tage os på et blues-cruise fra deltaet til moderne blues så fornemt, som Sugaray.

Hans musikalske opdragelse begyndte i kirken, hvor han spillede på trommer til gospelsangene. Siden udviklede han sig som sjælfuld sanger, der er på hjemmebane i Californien, men er opvokset i Texas. Han hoppede ind på scenen og har på ganske få år opnået en position i toppen af amerikansk blues og soulmusik. Sugaray Rayford Band har i de sidste år været hovednavn på en række amerikanske og europæiske festivaler og deres shows er yderst powerfyldte med ”The Big Man” som den eksplosive energiudladning!

Sugaray har været frontmand i sit eget band - Sugaray Rayford Band - siden 2010, men bandet er kun et af Sugars projekter. Ved siden af sit band er Sugaray også medlem af det, til forskellige lejligheder, sammensatte bluesband “The Mannish Boys”. Et band som tæller nogle af de største amerikanske bluesmusikere, og det er ikke mindst via dette ’kollektiv’ han er gået hen og blevet et stort navn i USA. Sugaray var forsanger på 9 numre på "Double Dynamite" - Mannish Boys cd'en, der i 2013 vandt en Blues Music Awards som "Bedst Traditionelle Blues Udgivelse".

Dørene åbnes kl. 20
Koncertstart kl. 21

LÆS MERE >